Google+

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ice Tea Party!!!



Απόψε, είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στην υπέροχη Ανατολή και να απολαύσουμε μία παράδοση, που πλέον έχει γίνει καθημερινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο!!!

Μοναδικές γεύσεις Ice Tea μας περιμένουν να τις δοκιμάσουμε και να δροσιστούμε, αφού πρόκειται να ανεβάσουμε την θερμοκρασία, με το πιο χρωματιστό και γεμάτο αρώματα, πάρτι της χρονιάς!!!

Η σχολή του Ιλίου, μας περιμένει όλους στις 21.00 και μας υπόσχεται πολύ χορό και φυσικά, υψηλές δόσεις διασκέδασης!!!

Πρόκειται να μεταφερθούμε στην όμορφη Κίνα, από όπου ξεκίνησε και η ιστορία του

διασημότερου ροφήματος!!! Ο χρόνος μας γυρίζει π.Χ, όπου κατά τύχη, τα φύλλα του περίφημου τσαϊόδεντρου, έπεσαν στο φλιτζάνι ενός κινέζου Αυτοκράτορα! Από τότε, άρχισαν να ανακαλύπτονται οι ευεργετικές του ιδιότητες, που είναι γνωστές μέχρι και σήμερα!!! Στην Ευρώπη, κατέφθασε κατά τον 17ο αιώνα και αποτελούσε για αρκετά χρόνια ένα ρόφημα πολυτελείας, αφού ήταν πανάκριβο! Με τον καιρό, μεταφέρθηκε σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μπήκε εύκολα στην καθημερινότητα των ανθρώπων, καταφέρνοντας να γίνει προσιτό και ως προς την τιμή του!


Σήμερα το συναντάμε γεμάτο πλούσια αρώματα φρούτων και άλλων βοτάνων, σε συνδυασμό, όχι μόνο για τις έντονες γεύσεις, αλλά και για ευεξία και για τις καταπραϋντικές ιδιότητες που προσφέρουν!!! Σε πολλές χώρες της Ασίας, κυρίως, οι ιδιότητες αυτές, έχουν γίνει παραδοσιακές συνταγές τσαγιού, που σερβίρονται σαν εθιμικά απεριτίφ. Στον δυτικό κόσμο, φαίνεται να αντικαθιστά έναν απογευματινό καφέ, αφού η περιεκτικότητα των περισσότερων ειδών τσαγιού, περιέχουν ίδιο ποσοστό αλκαλοειδούς καφεΐνης με τον καφέ, αλλά και τα ίδια αποτελέσματα!!!

Οι θεραπευτικές του ιδιότητες φαίνεται να είναι αναρίθμητες, καθώς και οι λόγοι που μπορεί κάποιος να απολαύσει τους άπειρους συνδυασμούς του!!! Κάπως έτσι, όπως και το αγαπημένο μας χόμπι, ο χορός!!! Τονώνουν και συμβάλλουν στην θετική μας διάθεση!!!


Το βράδυ μας περιμένει μία ξεχωριστή εμπειρία, που θα δράσει ευεργετικά για τον οργανισμό μας, αλλά και για την ψυχή μας!!! Ο συνδυασμός του νούμερο ένα βοτάνου, με τη πιο εκφραστική μορφή έκφρασης, έρχονται να μας ταξιδέψουν!!! Όλοι μαζί θα χορέψουμε και θα δροσιστούμε με τις πιο εξωτικές και απίθανες γεύσεις!!!

Εσείς θα το χάσετε;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου