Google+

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Show - Tropical Night 2015!!!

Η καλοκαιρινή Επίσημη Δεξίωση των σχολών μας όσο πάει και πλησιάζει...
Το Tropical Night είναι πλέον πολύ κοντά και περιμένουμε με αγωνία μια βραδιά υπερθέαμα γεμάτη αίγλη, χάρη και λάμψη!!!

Στο Tropical Night 2015 απολαύσαμε ιδιωτικές αλλά και ομαδικές χορογραφίες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, που μας έκοψαν την ανάσα και μας παρέσυραν με τον ρυθμό και την θεατρικότητα τους!!!

Στην χορογραφία που θα παρακολουθήσουμε, η Ερωφίλη με την δασκάλα της Αρετή, μας εντυπωσιάζουν με την Show χορογραφία τους που περιέχει ένα Mix από πολλούς χορούς!!!

Ας τις απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Μια καταπληκτική χορευτική εμφάνιση που μας μετέδωσε όλα τα όμορφα
συναισθήματα που μας χαρίζει η πιο όμορφη τέχνη, και που φυσικά.... κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού!!!

Ποιοι είναι όμως οι χοροί που συντέλεσαν στην υλοποίηση αυτής της χορογραφίας;;;

Από μια τέτοια χορευτική παρουσίαση δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός της αγάπης... Οι φιγούρες της Rumba δίνουν το παρόν και μας γεμίζουν με τον ρομαντισμό και ερωτισμό τους! Ρομαντισμός όμως, χωρίς παιχνίδι... Δεν γίνεται!!! Το Cha Cha Cha έρχεται και με τις κοφτές του, απότομες κινήσεις, δίνει ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος στην καταπληκτική ερμηνεία των χορευτριών μας!

Η ζωντάνια και η ανεβασμένη διάθεση κορυφώνονται, με τον χορό του κεφιού και
της σαμπάνιας... Με περίτεχνες κινήσεις από την αγαπημένη μας Samba, η χορογραφία τους αλλάζει επίπεδο και μας γεμίζει ενέργεια και δυναμισμό!!! Τέλος, με στοιχεία από τους αγαπημένους μας Μοντέρνους χορούς, η χορογραφία που απολαύσαμε ολοκληρώνεται και μετατρέπεται σε ένα μοναδικό υπερθέαμα που μας καθηλώνει με την θεατρικότητα του!

Μέσα από μια χορογραφία, οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να εντρηφίσουν στους χορούς τις επιλογής τους! Μαθαινοντας νέες φιγούρες πέραν του βηματολογίου τους, και μέσα από την ξεχωριστή τεχνική κινησιολογία του κάθε χορού, μπορούν να αποκτήσουν πλήρη γνώση για τους αγαπημένους τους χορούς και φυσικά να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο!!! Χορός σημαίνει ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Το Tropical Night 2016 έρχεται!!!

Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει!!! Μαθητές και δάσκαλοι προπονούνται καθημερινά για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά και... ο Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού υπόσχεται να κλέψει την παράσταση και τα βλέμματα όλων μας!!!

Ο συναγωνισμός;;; Μεγάλος!!!

Ποιοι θα καταφέρουν άραγε να ξεχωρίσουν στις Διαγωνιστικές Κατηγορίες και...

Ποιοι θα είναι οι Μεγάλοι Νικητές που θα κερδίσουν το Μεγάλο Χορευτικό Έπαθλο των σχολών μας;;;


Θα το μάθουμε σύντομα... Το Tropical Night 2016 υπόσχεται να μας αφήσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις και να μας εντυπωσιάσει περισσότερο από ποτέ!!!

 
Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου