Google+

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Paso Doble - Tropical Night 2014!!!


Οι προετοιμασίες για το λαμπερό φινάλε της σχολικής χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει!!!
Ο λόγος, για την καλοκαιρινή επίσημη δεξίωση, Tropical Night, που μας μαγεύει κάθε χρόνο με τις φανταστικές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων, αλλά και με έναν Χορευτικό Διαγωνισμό χωρίς προηγούμενο!!!


Πάμε να πάρουμε μία “γεύση” από το εκπληκτικό Show που παρακολουθήσαμε το 2014!!! Η χορογραφία που ακολουθεί, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές μαθητών, δασκάλων και φίλων, που σίγουρα θέλουν να δουν ξανά!!! Χορεύουν για εμάς, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, Αρετή και Βασίλης!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Ο χορός που κατάγεται από αρένα ταυρομαχίας δεν παύει να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά που τον παρακολουθούμε, όπως και οι λατρεμένοι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon!!!

Ο δυναμισμός του Paso Doble, δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με ένα εξίσου
δυναμικό τραγούδι! Το “Smooth Criminal” του Michael Jackson, έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες!!! Οι διασκευές του σε Paso Doble, που έχουν αγαπηθεί και ακούγονται περισσότερο, είναι από την Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας και τον βιολιστή David Garrett. Η μουσική εμπνέει μουσικοσυνθέτες και όλοι αυτοί, μαζί με την εσωτερική επιθυμία και την αγάπη για τον χορό, τους χορευτές! Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται λαμπερές χορευτικές εκδηλώσεις, γεμάτες συναισθήματα και διασκέδαση!!!

Οι σχολές χορού Apollon, γεμίζουν τον χρόνο με εντυπωσιακές κοινωνικές εκδηλώσεις χορού, όπου μαθητές, δάσκαλοι και φίλοι, μπορούν να αφεθούν στην μαγεία του χορού και να αποκτήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες!!!

Το Tropical Night αποτελεί μία βραδιά γεμάτη χορογραφίες ιδιωτικές και ομαδικές, όπου όλοι οι μαθητές παρουσιάζουν την διδαχθέα τους ύλη μέσα από κινήσεις, που έχουν συνδυαστεί στο αγαπημένο τους μουσικό κομμάτι, αλλά και χορό!!! Η βράβευση για την επίτευξη της ολοκλήρωσης του χορευτικού τους επιπέδου, αποτελεί την πιο όμορφη στιγμή όλων μας!!!

Η ροή της παρουσίασης περιλαμβάνει και έναν αξεπέραστο διαγωνισμό χορού, όπου απολαμβάνουμε επί σκηνής ζευγάρια μαθητή – δασκάλου!!! Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός από το Απολλώνιο Πρωτάθλημα, όπου οι μαθητές μαθαίνουν να στέκονται μόνοι τους ανάμεσα στα υπόλοιπα χορευτικά ζευγάρια!!! Στον διαγωνισμό του Tropical Night, ο κάθε μαθητής, ακολουθεί μία χορογραφία μαζί με τον δάσκαλό του! Το κοινό, που αποτελείται από αγαπημένους φίλους και συγγενείς, παίρνει στα χέρια του τα ηνία της κρίσης! Επιλέγει και ψηφίζει τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια. Τα 3 επικρατέστερα, είναι και εκείνα που κερδίζουν πλούσια χορευτικά δώρα από τις σχολές χορού Apollon!!!

Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός όλων των παρεβρισκόμενων ξεπερνά κάθε φορά τις προσδοκίες μας!!! Μία σημαντική στιγμή κρύβεται πίσω από το πρόγραμμα της βραδιάς, που όλοι περιμένουν ανυπόμονα! Η νικήτρια σχολή του Απολλώνιου Πρωταθλήματος της χρονιάς που πέρασε, ανακοινώνεται στο τέλος της βραδιάς. Η απονομή του πολυπόθητου κυπέλλου αναμένεται και φέτος με χαρά, ιδιαίτερα από όσους έχουν... υπολογίσει τα αποτελέσματα!!!

Ποιος θα σηκώσει το κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος;;;
Η απαντήση έρχεται μαζί με την πιο εξωτική δεξίωση χορού!!

Το Tropical Night 2016 μας περιμένει
και υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές!!!

Δείτε επίσης:
Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου