Google+

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Tropical Night 2015 - Cha Cha!!!


Η μεγάλη βραδιά, Tropical Night 2016, πλησιάζει!!! Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε ένα φαντασμαγορικό Show, γεμάτο εντυπωσιακές χορογραφίες από τους μαθητές και τους δασκάλους των σχολών χορού Apollon!!!

Η βραδιά μας ταξιδεύει πάντα, μέσα από τις μοναδικά συνδυασμένες κινήσεις της κάθε χορογραφίας, την επιλογή της μουσικής, που την συνοδεύει, αλλά και την τεράστια ποικιλία χορών, που γνωρίζουμε μέσα από τις παρουσιάσεις!!! Οι αισθήσεις που μένουν, είναι αξέχαστες! Για αυτό όλοι ζητάνε να δουν ξανά και ξανά τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς!!!

Στο παρακάτω βίντεο, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, η Γεωργία και ο Γιώργος, ξεσηκώνουν το κοινό με την μοναδική τους χορευτική ερμηνεία!!!

Ας τους απολαύσουμε στον χορό του φλερτ!!!


Μία υπέροχη χορογραφία, γεμάτη σκέρτσο, νάζι και παιχνίδι, που καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του Cha cha!!! 

Το κοινό ακολουθεί με παλαμάκια, και οι περισσότεροι κινούνται από την θέση τους ρυθμικά!!! Η κίνηση και ο χορός, μπορούν να παράγουν ρυθμό μέσα μας και να μας κάνουν να νιώσουμε την μαγεία του δικού μας παλμού! Το άκουσμα ενός αγαπημένου ήχου, ή ενός αγαπημένου μουσικού κομματιού, η ένταση και η αδρεναλίνη μας, μπορεί εκτοξευτεί στα ύψη!!!

Ο Michael Jackson, είναι ένας “θρύλος” που άφησε πίσω του μία πλούσια μουσικοχορευτική καινοτομία! Έχει παραμείνει ο “βασιλιάς της ποπ” και ολόκληρη η δουλειά του στην ιστορία της μουσικής, θεωρείται διαχρονική και πρωτοποριακή. Η τεράστια επιτυχία του, έφερε πάνω από επτακόσια εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, που τον βάζει δεύτερο, σε μία ξεχωριστή λίστα στις top πωλήσεις άλμπουμ όλων των εποχών, μένοντας πίσω από τον Elvis Presley, αλλά ξεπερνώντας τους Beatles! Μετά τον θάνατό του, βραβεύτηκε με Γκράμι για την συνολική του προσφορά.

 

Το “The way you make me feel”, αποτελεί το τρίτο single, του επικού άλμπουν “Bad”, και κυκλοφόρησε το 1987. Βρέθηκε για αρκετό καιρό στις κορυφαίες λίστες τραγουδιών σε όλο τον κόσμο, και σε αρκετές από αυτές μονοπώλησε την πρωτιά για παραπάνω από δέκα εβδομάδες!!!

Η ζωντάνια του χορού του, αλλά και οι ξεχωριστές του μελωδίες, γίνονται πολύ συχνά συνοδοί σε μία χορογραφία!!! Είναι πολύ πιθανό να τον συνατήσουμε ξανά, στην καλοκαιρινή μας δεξίωση, Tropical Night 2016, σε ένα ακόμη παιχνιδιάρικο Cha cha, ή σε μία αισθησιακή Rumba!!!

Ίσως ένα από τα τραγούδια του, να συνοδέψουν κάποια από τις χορογραφίες, που ετοιμάζονται για την Καλοκαιρινή μας Εκδρομή στο Ξυλόκαστρο, την Κυριακή 5 Ιουνίου!!!


Οι χορογραφίες ετοιμάζονται πυρετωδώς και όπως φαίνεται, οι μέρες που ακολουθούν, θα μας μείνουν αξέχαστες!!!

Οι πιο διασκεδαστικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Μάθετε περισσότερα για την πορεία
και την εξέλιξη του χορού
στην πάροδο του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου