Google+

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καλοκαιρινή Εκδρομή και Guest Party!!!

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, έρχεται η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Εκδρομή που όλοι περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία!!! Αυτή τη φορά, η μοναδική μας απόδραση, συνοδεύεται και από Guest Party!!! Αυτό σημαίνει, πως όλοι οι μαθητές, θα μπουν αυτόματα σε λίστες χορευτικών δώρων, μαζί με τους καλεσμένους τους!!!

Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα!!!

Η πιο ανεβασμένη και διασκεδαστική καλοκαιρινή μέρα των σχολών χορού Apollon, αποτελεί πλέον κάτι που μπορούμε να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας φίλους!!! Οι μαθητές που θα αποφασίσουν να κάνουν βόλτες στο Ξυλόκαστρο με 1, 2, ή 3 και πάνω φίλους, διεκδικούν αντίστοιχα δώρα από τις σχολές μας!!!

Ποιος θα μπει στην V.I.P λίστα με 3+ καλεσμένους;;;

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην Γραμματεία της σχολής σας και...
Φύγαμε για Ξυλόκαστρο!!!

Το Ξυλόκαστρο είναι μία παραθαλάσσια κωμόπολη της Κορινθίας, που προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε βόλτες, μέσα σε μία πανέμορφη εικόνα που συνδυάζει την δροσιά του βουνού, με την αρμονία της θάλασσας!!! Και αν θέλουμε, απλώς να χαλαρώσουμε, μπορούμε να απολαύσουμε την υπέροχη παραλία και να ρίξουμε μία αναζωογονητική βουτιά στη θάλασσα!!! Έτσι θα προετοιμαστούμε και για την συνέχεια!!!

Μέσα στη μέρα, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!!!

Για τις σχολές χορού Apollon, Εκδρομή σημαίνει Πάρτυ!!! Έπειτα από τις βόλτες μας, μας περιμένει ένα ξεχωριστό χορευτικό ξεφάντωμα, με Beloved Songs Party!!! Αυτό σημαίνει πως όλοι μας, θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε με τα αγαπημένα μας τραγούδια, που θα έχουμε επιλέξει να ακούσουμε!!!

Το κέφι, όμως, πρόκειται να εκτοξευτεί στα ύψη, όταν κάποιοι από τους μαθητές, θα μας έχουν ετοιμάσει θεαματικές χορογραφίες, που θα μας τις παρουσιάσουν κι εμείς θα ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους!!! Καλοκαιρινά τραγούδια, γεμάτα ενέργεια και υπέροχες κινήσεις μας περιμένουν!!!

Όλοι στεκόμαστε ανυπόμονα πάνω από το ημερολόγιο και σβήνουμε τις μέρες μία μία, μέχρι να έρθει η μέρα που θα φορέσουμε τα πιο άνετα ρούχα μας και θα ταξιδέψουμε παρέα, σε έναν άκρως χορευτικό και διασκεδαστικό προορισμό!!! Οι αναμνήσεις που έχουμε από τις προηγούμενες εκδρομές, μας κάνουν να θέλουμε να σταματήσει ο χρόνος στην πρώτη Κυριακή του Ιουνίου!!! Και όσοι έρχονται για πρώτη φορά μαζί μας, σίγουρα θα νιώσουν το ίδιο, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα συναντηθούμε όλοι μαζί!!!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις υπέροχες στιγμές που ολοι γινόμαστε μία μεγάλη παρέα;; Το ταξίδι μας γεμίζει από την συνοδεία των αγαπημένων μας τραγουδιών και κυρίως... από 
πολλά χαμόγελα!!!

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε στιγμές ανεκτίμητης αξίας,
όπως μόνο στις σχολές Apollon Dance Studio γνωρίζουμε!!!

Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Ταξιδέψτε κι εσείς στον μαγικό
κόσμο του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου