Google+

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Tango - Tropical Night 2015!

Tropical Night 2015 και η καλοκαιρινή μας επίσημη δεξίωση μας άφησε με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Χορός σημαίνει μαγεία, και οι μαθητές και δάσκαλοι μας έκαναν να την νιώσουμε σε όλο της το μεγαλείο!!! Μέσα από τις από τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές χορογραφίες που απολαύσαμε, βιώσαμε εκτός από την αίγλη και την χάρη που συμβολίζει ο χορός, και μια τεράστια ποικιλία συναισθημάτων που μας ταξίδεψαν και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές!!!

Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, η Ιφιγένεια και ο Τρύφωνας, χορεύουν για εμάς και μας εντυπωσιάζουν με μια χορογραφία γεμάτη φλόγα και πάθος!

Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά στο καταπληκτικό Tango που μας χάρισαν!!!

Η χορογραφία τους μας έκανε να νιώσουμε την φιλοσοφία

και την μαγεία του Tango και το χειροκρότημα του κοινού ήταν αυτό που το επιβεβαίωσε!!!

Με το εκρηκτικό τους Tango ταξιδέψαμε στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο, από όπου και κατάγεται! Ως χορός γεννήθηκε προς τέλος του 19ου αιώνα και στα μέσα του 1910 και 1920 διαδόθηκε στην αστική τάξη της Ευρώπης και της Αμερικής. Χαρακτηριστικά του;;; Οι απότομες, έντονες και ασύμμετρες κινήσεις του που μας καθηλώνουν!
Στοιχείο κλειδί μιας χορογραφίας, όμως, αποτελεί φυσικά και το τραγούδι που καλείται να ερμηνεύσει ένα χορευτικό ζευγάρι! Στην παρουσίαση που απολαύσαμε, το μουσικό κομμάτι που συνόδεψε την χορευτική εμφάνιση των δασκάλων μας, δεν είναι άλλο, από το γνωστό και αγαπημένο Tango της Γλυκερίας, "Τ' 'απογεύματα τ' άδεια"!!! Σε μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή, και με την συνοδεία της αγαπημένης, χαρακτηριστικής φωνής της Γλυκερίας, το κομμάτι έκανε την εμφάνιση του το 2004 και από τότε αγαπήθηκε και παραμένει στις μουσικές προτιμήσεις όλων μας!!!

 

Το Tropical Night αποτελεί την καλοκαιρινή Επίσημη Χορευτική Δεξίωση των σχολών μας όπου όλοι μαζί, μαθητές, δάσκαλοι και θεατές γιορτάζουμε με μεγαλοπρέπεια και την πρόοδο των μαθητών μας! Η βραδιά ξεκινάει και τελειώνει με κέφι και χορό και οι χορογραφίες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, έχουν την τιμητική τους κρατώντας μας συντροφιά και χαρίζοντας μας ένα μοναδικό θέαμα!!!

Αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκδήλωσης, αποτελεί ο Ημιεπαγγελματικός Χορευτικός Διαγωνισμός! Τα ζευγάρια μας διαγωνίζονται μεταξύ τους για να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο της βραδιάς!!! Πρωταρχικός ρόλος φυσικά δεν είναι άλλος από την χορευτική γνώση και εξειδίκευση των μαθητών μας μέσα από την διασκέδαση στους αγαπημένους τους χορούς!!! 

Οι προετοιμασίες για το Tropical Night 2016 έχουν ήδη ξεκινήσει και η βραδιά μαίνεται φαντασμαγορική!!! Οι εκπλήξεις και τα δρώμενα πολλά και τα χορευτικά μας ζευγάρια ετοιμάζονται να καταπλήξουν κριτές και θεατές με τις μοναδικές τους χορογραφίες!!! Φυσικά από την πιο επιβλητική δεξίωση των σχολών μας, δεν θα μπορούσε να λείπει και η απονομή του Απολλώνιου Κυπέλλου για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2015 - 2016!!!

Μια βραδιά με αίγλη και λάμψη πρόκειται να ξεκινήσει!!!
Μείνετε συντονισμένοι μαζί και απολαύστε από κοντά ένα μοναδικό υπερθέαμα...

Tropical Night 2016!!!


Δείτε επίσης:

Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου