Google+

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Tropical Night 2014 - Διαγωνιστική Χορογραφία - Tango!


Έπειτα από έναν άκρως καθηλωτικό Διαγωνισμό χορού, όπως είναι το Απολλώνιο Πρωτάθλημα, θυμόμαστε υπέροχες στιγμές που αποτελούν μέρος της ιστορίας των σχολών χορού Apollon!!!

Οι προετοιμασίες για την επίσημη δεξίωση χορού, Tropical Night 2016, θα ξεκινήσουν σε μερικές μόνο μέρες!!! Ένα από τα πιο διασκεδαστικά, και ταυτόχρονα, επιμορφωτικά σημεία, είναι και η σταδιακή ολοκλήρωση των Διαγωνιστικών Χορογραφιών που θα παρουσιαστούν στην βραδιά!!!


Μία έκπληξη που αναμένουμε με χαρά, τον Ιούλιο!!!

Προς το παρόν, απολαμβάνουμε τα εξεραιτικά ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στον χορό του πάθους, το 2014!!!

Όλοι οι μαθητές γέμισαν το κοινό με εντυπωσιακές εικόνες!!! Οι φιγούρες τους μάγεψαν και τους αξίζουν... Θερμά Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά!!!

Το Tango χαρακτηρίζεται από κοφτές και γεμάτες δυναμισμό κινήσεις!!! Η μουσική του, προκαλεί μία σπίθα ανάμεσα στους χορευτές, που τους κάνει να φαίνονται σαν δύο φλόγες που παλεύουν για υπεροχή!!! Τα περισσότερα μουσικά κομμάτια, εμπνέουν την κοφτή κίνηση που επιβάλλεται, ιδιαίτερα στο Ευρωπαϊκό Τανγκό!

Στην Διαγωνιστική κατηγορία του Tropical Night 2014, ο ρυθμός που συνοδεύει τις
φαντασμαγορικές χορογραφίες, είναι το αγαπημένο “Asi se baila el Tango”, από την Veronica Verdier! Ένας τίτλος που παραπέμπει στο 1942 και τα μέσα της Χρυσής εποχής του Tango, όπου απολαμβάνουμε το ομότιτλο τραγούδι από την ορχήστρα του Ricardo Tanturi, που συνοδεύεται από την χαρισματική φωνή του Alberto Castillo!!!

Οι δύο μουσικοχορευτικές εκδοχές, διαφέρουν, αλλά αποτελούν, κατά κάποιον τρόπο, μία συνέχεια. Συνέχεια ως προς την εξέλιξη, την διάδοση και την μουσικοχευτική παράδοση του Tango σε ολόκληρο τον κόσμο! Η μετάφραση του τραγουδιού είναι “'Ετσι χορεύεται το Tango”! Σίγουρα, είναι σωστό σε κάθε περίσταση!

Η Veronica Verdier, φαίνεται συνδεδεμένη άμεσα με το μουσικό κομμάτι, που κυκλοφόρησε το 2006 και έγινε άμεσα επιτυχία, μέσα από την χορευτική ταινία “Take the lead”! Από τότε, το υπέροχο τραγούδι της, ακούγεται συχνά σε χορευτικές εκδηλώσεις και έχει κερδίσει πλήθος θαυμαστών!!!

Οι μαθητές μας, μας έδειξαν ότι γνωρίζουν πώς χορεύεται το Tango, και οι μεγαλύτεροί τους θαυμαστές είμαστε εμείς, αφού μας κάνουν πάντα περήφανους!!!

Για αυτό, και τους δίνουμε την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε χορευτική εμπειρία, επιλέγοντας το Πρόγραμμα που τους ταιριάζει, μέσα από Επαγγελματικά και Ερασιτεχνικά, Ατομικά, ή Οικογενειακά!!!

Οι δραστηριότητες εμπλουτίζονται διαρκώς και το ταλέντο τους αξιοποιείται με τον πιο δημιουργικό τρόπο...

Χορεύοντας και Διασκεδάζοντας!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Μάθετε περισσότερα για την πορεία
και την εξέλιξη του χορού
στην πάροδο του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου