Google+

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Tropical Night 2014 - Rumba!!!


Ο χορός και η μουσική μας δημιουργούν ποικίλα συναισθήματα και μία από τις ευκαιρίες που μας δίνονται, από τις σχολές χορού Apollon, να τα απολαύσουμε, είναι και η καλοκαιρινή δεξίωση χορού, Tropical Night!

Όλα τα είδη χορού δίνουν το παρόν και δεν γίνεται να παραληφθεί ο χορός της αγάπης!!! Πρόκειται να τον παρακολουθήσουμε, μέσα από μία αξιοθαύμαστη ερμηνεία των πολυαγαπημένων μας δασκάλων, Βάσως και Βασίλη!!!

Ας απολαύσουμε την όμορφη Rumba!!!

Κάθε χορογραφία αποτελεί και μία μικρή ιστορία, που
μπορούμε να φανταστούμε μέσα από τις εικόνες που μας χαρίζουν οι χορευτές!!!

Τα τραγούδια που συνοδεύουν τον πιο ερωτικό Κουβανέζικο χορό, περιγράφουν ιστορίες αγάπης!!! Μία τέτοια εκδοχή μας δίνει και το υπέροχο, “Tengo Miedo de quererte”, της Lila Downs, που μόλις ακούσαμε!
Η Μεξικάνικης καταγωγής τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το μουσικό της άλμπουμ, το 1999, με τίτλο “La Sandunga”. Τα τραγούδια που το αποτελούσαν, όπως και το “Tengo miedo de quererte”, ήταν συνδυασμένα με παραδοσιακούς μεξικάνικους και σύγχρονους ρυθμούς. Αυτό την έκανε διεθνώς γνωστή και παραμένει ενεργή μέχρι και σήμερα!


Από το 1994, έως και το 2015 έχει κυκλοφορήσει 12 προσωπικά μουσικά albums, ενώ έχει συμμετέχει σε πολλά περισσότερα, άλλων καλλιτεχνών και έχει βοηθήσει αρκετούς ανερχόμενους τραγουδιστές της νέας γενιάς! Οι μουσικοί σκοποί και οι στίχοι όλων, μας παρασέρνουν στον χορό και μας γεμίζει η αίσθηση από μία θάλασσα συναισθημάτων, όπου κυριαρχεί η αγάπη και παραμένουν αγαπητοί έως και σήμερα!!!

Σε όποιον μουσικό ρυθμό κι αν λικνιστούμε, ο έρωτας κυριαρχεί στα περισσότερα τραγούδια! Η Rumba είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χορούς και την συναντάμε σε κάθε χορευτική παρουσίαση και εκδήλωση! Στην δεξίωση, Tropical Night, ήταν ο χορός που κυριάρχησε μεταξύ άλλων και ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε ξανά από μαθητές και δασκάλους!!!

Το ραντεβού μας για μία ακόμη θεαματική εκδήλωση πλησιάζει!!! 

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Χορού που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι σχολές χορού Apollon, είναι μόνο λίγες ώρες μακριά!!! Το γεγονός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος αγαπήθηκε από όλους!!! Η συμμετοχή του κόσμου το έχει αναδείξει σε θεσμό και σύντομα πρόκειται να μάθουμε ποιοι είναι οι νικητές της χρονιάς 2015 – 2016!!!

Η κάθε σχολή χορού Apollon, έχει ομάδες και ζευγάρια μαθητών που την εκπροσωπούν!!! Από ένα μικρό δείγμα, στην τελική πρόβα, είδαμε πως οι κριτές θα δυσκολευτούν αρκετά να ξεχωρίσουν σε ποιον θα δώσουν την 1η θέση!!!

Το σίγουρο είναι πως θα μοιραστούμε μία ακόμη μαγική βραδιά και θα απολαύσουμε αγαπημένους ρυθμούς!!!
Από ερωτική Rumba, μέχρι ζωηρό και παιχνιδιάρικο Cha cha και Rock n roll!!!


Να δώσουμε σε όλους τους χορευτές μας Πολλά Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους να γίνουν ακόμα καλύτεροι και κυρίως να ευχηθούμε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στην αποψινή βραδιά!!!


Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού ΕΦΤΑΣΕ!!!


Καλή μας διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Απασχόληση με μια τέχνη:
Οφέλη και πλεονεκτήματα!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού
στις σχολές χορού Apollon!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου