Google+

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Το Στέκι Του Απόλλωνα - Σχολή Αγίων Αναργύρων!

Η πανέμορφη βραδιά, όπου τσικνίσαμε μαζί με τους αγαπημένους μας μαθητές, συνοδεύτηκε από μοναδικά σκετσάκια, βασισμένα σε επικές σαπουνόπερες της τηλεόρασης!!!

Η σχολή των Αγίων Αναργύρων, αποφάσισε να μας εντυπώσιασει με ένα remake της “Μαρίας της γειτονιάς”!!!
 
Και επειδή, οι σχολές χορού Apollon, έχουν πάντα την αποκλειστικότητα των καλλιτεχνών, πρόκειται να σας αποκαλύψουμε την κρυφή συνεργασία ενός Μεξικανού και ενός Έλληνα σκηνοθέτη, παρακολουθώντας κομμένα πλάνα από την πασίγνωστη σειρά!!!

Για την μεταγλώτιση και τα γυρίσματα, συνεργάστηκαν η Αλεξάνδρα, η Ξανθή, η Σοφία, η Ρούλα, η Τίνα, η Βεατρίκη, ο Βασίλης και ο Αργύρης!!!


Τι έκπληξη κρύβουν για εμάς οι μαθητές;;;

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Η μοναδική, μεταγλωτισμένη παράσταση, αλλά και ο συνδυασμός της με ελληνική τηλεοπτική σειρά, αποτελεί σταθμό για την ιστορία του Fun Carnival Dancing!!! Η σχολή των Αγίων Αναργύρων, κυρήχθηκε νικήτρια για την βραδιά, ανεβαίνοντας στην 1η θέση, και όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν από 300 πόντους!!!

Η “Μαρία της γειτονιάς” έχει μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης ως η πιο επιτυχημένη ισπανόφωνη σαπουνόπερα. Έχει μεταφραστεί, είτε με υπότιτλους, είτε με μεταγλώτιση στις περισσότερες γλώσσες και έχει προβληθεί σε περισσότερες από 180 χώρες, κατέχοντας ρεκόρ προβολών και τηλεθέασης, ακόμη και μέσα από τις επαναλήψεις!! Χαρακτηριστικοί είναι οι ρόλοι της πρωταγωνίστριας, Μαρίας, η οποία από αντιδραστική και απείθαρχη νεαρή, μετατρέπεται σε υποδειγματική κυρία! Και της κακιάς Σοράγιας, που αποτελεί το εμπόδιο σε κάθε της βήμα!!!

Η παράσταση που παρακολουθήσαμε, μας μεταφέρει στα πρώτα επεισόδια, όπου η Μαρία δεν γίνεται αποδεκτή από την οικογένεια του Φερνάντο ντε λα Βέγκα αρχικά. Στην συνέχεια ερωτεύεται με τον γιο της οικογένειας, Λουίς, και ξεκινάει η μεγάλη μάχη ανάμεσα σε αυτήν και τη Σοράγια, των οποίων οι καβγάδες έχουν αφήσει εποχή!!!

Και ποιος θα τους χωρίσει;;; Φυσικά, ο Αστυνόμος Θεοχάρης, από το “Καλημέρα Ζωή”, που οι τηλεοπτικές του ατάκες και η υπερβολή του χαρακτήρα του, έχουν παραμείνει δημοφιλείς έως και σήμερα!!! Το κοινό διασκέδασε και οι κριτές εντυπωσιάστηκαν!!!



Συγχαρητήρια σε όλους για την καταπληκτική σας ερμηνεία!!!



Αναμένεται όλη η ομάδα των Αγίων Αναργύρων να δώσει το παρόν την Παρασκευή 22 Απριλίου στο
3ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!!

Αναρωτιόμαστε τι θα μας επιφυλάσσουν για τον Μεγάλο Τελικό!!! Για αυτό, θα είμαστε όλοι εκεί!!!
Ποια σχολή θα κατακτήσει άραγε την 1η θέση του Απολλώνιου Πρωταθλήματος 2015 – 2016;;;

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και
δηλώστε συμμετοχή
στην πιο θεαματική βραδιά του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου