Google+

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Karaoke Night - Σχολή Ιλίου!

Η Καραόκε Βραδιά του Fun Carnival Dancing ξεκίνησε και η σχολή του Ιλίου μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις!!!
Η Κατερίνα, η Αναστασία, η Αργυρώ και η Κατερίνα μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές με την ομαδική τους χορογραφία και ξεδίπλωσαν το φωνητικό τους ταλέντο, εκτός από το χορευτικό!

Τι "Παρατράγουδο" είχαν ετοιμάσει για εμάς οι αγαπημένες μας μαθήτριες;;;

Ας τις απολαύσουμε!!!

Οι Star της βραδιάς ανέβηκαν στην χορευτική πίστα και ξεσήκωσαν κριτές και θεατές!!! Με την άκρως διασκεδαστική τους παρουσίαση, οι μαθήτριες της σχολής του Ιλίου μας εντυπωσίασαν και κέρδισαν το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων!

Ποια ήταν όμως τα Μεγάλα Σουξέ που ακούστηκαν, ερμηνεύτηκαν και βασίστηκε το Παρατράγουδο της χορευτικής μας ομάδας;;;

"Έλα στον παππού, έλα στον παππού σ'αυτον που τα 'χει όλα και μην κοιτάς αλλού". Το Show ξεκίνησε με την αγαπημένη επιτυχία Έλα στον παππού και φυσικά... δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός μας Ομορφάντρας με το "Εύπλαστο κορμί, φιδίσιο" και το "Σαν το χέλι το κορμί σου" που έκανε το κοινό να χορεύει στον ρυθμό της χορευτικής μας ομάδας! Το φινάλε της χορογραφίας έρχεται να δώσει η "Κόμπρα" όπου οι αγαπημένες μας μαθήτριες μας παρέσυραν με τον ρυθμό και τον συγχρονισμό τους!

Χαρακτηριστικός χορός που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο κατά την διάρκεια της χορογραφίας είναι το αγαπημένο μας Τσιφτετέλι το οποίο θεωρείται κατ' εξοχήν γυναικείος χορός. Οι κινήσεις του έχουν να κάνουν με τον αισθησιασμό που αποπνέει το γυναικείο σώμα και το όνομα του οφείλεται από την τούρκικης καταγωγής λέξη chifteteli που σημαίνει διπλή χορδή.




Οι αγαπημένες μας μαθήτριες μας ξεσήκωσαν με την καταπληκτική τους χορογραφία και με την θεατρικότητα τους έδωσαν μια διαφορετική νότα στα Παρατράγουδα!!!

Συγχαρητήρια σε όλες για την καταπληκτική σας εμφάνιση!



Το Fun Carnival Dancing αποτελεί το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού και... Το καρναβάλι μπορεί να τελείωσε, αλλά η διασκέδαση μας δεν σταματά!!! 

Την σκυτάλη του χορευτικού διαγωνισμού έρχεται να πάρει 3ο μέρος και ο Μεγάλος Τελικός που περιμένουμε με αγωνία στις 22 Απριλίου!!!

Τα χορευτικά μας ζευγάρια προπονούνται καθημερινά για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά και να ανέβουν στην πρώτη θέση του βάθρου!!!

Ποιοι θα χαρίσουν άραγε τους πόντους της Νίκης στην σχολή που εκπροσωπούν και...
Ποιοι θα είναι οι Νικητές που θα κερδίσουν τα Μεγάλα Δώρα των σχολών μας;;;


Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής και δηλώστε κι εσείς συμμετοχή!!!
Οδηγήστε την σχολή σας στην Νίκη και κερδίστε πλούσια δώρα!!!

Η πιο Θεαματική Βραδιά του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού μας περιμένει!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε για την συμβολή
του χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας;
Δείτε παρακάτω...
Κάθε χορός κι ένας ρόλος!
Μια διαφορετική ερμηνεία!
Μάθετε περισσότερα...
Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου