Google+

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Trophy Ball 2015 - Samba!

Trophy Ball 2015... Η Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας γεμάτη από λαμπερές παρουσίες και κυρίως ένα μοναδικό θέαμα!!!

Οι Χορευτικές Επιδείξεις και οι Απονομές Βραβείων έχουν την τιμητική τους και μαθητές και δάσκαλοι μας κρατούν συντροφιά με τις ερασιτεχνικές και επαγγελματικές χορογραφίες τους!

Πάμε να  παρακολουθήσουμε την Αρετή και τον Βασίλη που μας ξεσήκωσαν με τον ρυθμό και την ζωντάνια τους με την εκρηκτική τους Samba!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Αναπόσπαστο μέρος την καταπληκτικής χορογραφίας που απολαύσαμε, αποτέλεσε το τραγούδι σταθμός του καλοκαιριού... Δεν είναι άλλο από το "Zouka" που μας χάρισε το duo μουσικών παραγωγών, Bang la decks. Κρατώντας με απόλυτη μυστικότητα την ταυτότητα τους, παρουσίασαν το νεό τους τραγούδι το 2014 το οποίο κέρδισε αμέσως το κοινό του και μας παρέσυρε με τον "τρανταχτό" ρυθμό του. Φυσικά, δεν είναι άλλος, από τους χτύπους της Samba!

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Βραζιλία τον 17ο αιώνα και το 1925 διαδόθηκε και στην υπόλοιπη Αμερική ως χορός για ζευγάρια. Μέσα από τις ταινίες που προβλήθηκε, με τον εκρηκτικό ρυθμό της και τις έντονες κινήσεις γοφών που περιλαμβάνει, η Samba σύντομα διαδόθηκε και στην Ευρώπη και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους μας χορούς!

Στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ένα μοναδικό Show που θα μας χαρίσουν οι αγαπημένοι μας μαθητές! Ο λόγος για την Διαγωνιστική Κατηγορία - Ομαδική Χορογραφία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού, όπου οι χορευτικές παρουσιάσεις των μαθητών θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον 3 είδη χορών.


Άραγε, ποια σχολή έχει εντάξει την Samba στο μοναδικό Show που θα μας παρουσιάσει;;;

Κάθε χρόνο και ένα διαφορετικό, εντυπωσιακό θέαμα!!!
Η κάθε χορογραφία ξεχωριστή και οι μαθητές μας κερδίζουν τα βλέμματα κριτών και θεατών, με την ρυθμικότητα και την συνεργασία τους!

Ποια σχολή θα τραβήξει τα βλέμματα περισσότερα πάνω της κερδίζοντας την ψήφο των κριτών;;;

Ποια θα είναι η σχολή που θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους και θα κατακτήσει το Απολλώνιο Κύπελλο;;;

Μια φαντασμαγορική βραδιά πρόκειται να ξεκινήσει και μας υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές!!!
Πότε;;; Στις 22 Απριλίου!!!

Επικοινωνήστε κι εσείς με την γραμματεία της σχολής σας
και κλείστε μια θέση για εσάς και τους φίλους στο
Εκρηκτικό Φινάλε του
Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!


Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου