Google+

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Tropical Night 2014 - Διαγωνιστική Χορογραφία - Mambo!!!



Tropical Night... Η καλοκαιρινή επιβλητική δεξίωση των σχολών μας!!!
Οι καταπληκτικές χορογραφίες δίνουν κάθε φορά το παρόν ομορφαίνοντας την βραδιά μας και χαρίζοντας μας ένα μοναδικό υπερθέαμα!

Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκδήλωσης αποτελεί και ο Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού!!! Τα ζευγάρια των Διαγωνιστικών Κατηγοριών μας συναγωνίζονται για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και να κερδίσουν το Μεγάλο Έπαθλο!!!

Ας παρακολουθήσουμε μια ακόμη φορά τους χορευτές μας που μας εντυπωσίασαν με τις χορογραφίες τους στον χορό των επιδείξεων... Mambo!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Το κάθε ζευγάρι μοναδικό... Η κάθε χορογραφία ξεχωριστή και... όλοι άφησαν το στίγμα τους στην βραδιά μας χαρίζοντας μας ένα μοναδικό υπερθέαμα και κάνοντας την ζωή των κριτών δύσκολη!!!

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Το τραγούδι που δίνει τον ρυθμό των χορευτών μας δεν είναι άλλο από το γνωστό και αγαπημένο Johnny's Mambo από τους Michael Lloyd και Le Disc!!! Την εμφάνιση του έκανε στην πιο γνωστή χορευτική ταινία Dirty Dancing το 1987. Μια ρομαντική ταινία γραμμένη από την Ελέανορ Μπεργκστέιν και σκηνοθετημένη από τον Ερμίλ Αντολίνο όπου πρωταγωνιστές είναι οι Τζένιφερ Γκρέυ και Πάτρικ Σουέιζι!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος χορός για να συνοδέψει τον καλοκαιρινό μας Χορευτικό Διαγωνισμό από τον χορό των επιδείξεων! Το Mambo έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του από τον Περέζ Πράντο μέσα από τις σχολές χορού, όντας τροποποιημένο καθώς η αρχική του μορφή περιελάμβανε επικίνδυνα ακροβατικά. Κατάγεται από την Κούβα και η μουσική δημιουργήθηκε από την μίξη της Swing και Κουβανέζικης μουσικής! Μέσα από τις γρήγορες αλλαγές βάρους και τις χαλαρές κινήσεις γοφών που περιλαμβάνει, αποτέλεσε συστατικό στοιχείο του καλοκαιρινού μας Διαγωνισμού Χορού!!!

Όλοι οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να βιώσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία ενός Χορευτικού Διαγωνισμού! Μέσω των χορογραφιών, έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν, σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα, στους χορούς της επιλογής τους. Έχοντας ως κύριο σκοπό την διασκέδαση και τον συναγωνισμό στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε, το κάθε χορευτικό ζευγάρι μαθαίνει πως να επικοινωνεί με τον παρτενέρ του, όχι με τις λέξεις, αλλά μέσω του χορού και κυρίως... πως πρέπει να προπονείται σωστά για την ταχύτερη εξέλιξη του και την σωστή του προετοιμασία για έναν διαγωνισμό!

Μέσα από τα Μαθήματα Αθλητικού Χορού που παρέχουν οι σχολές μας, τα οποία αφορούν την εκμάθηση διαγωνιστικών χορογραφιών με εξελιγμένη τεχνική και εκφραστικότητα, το κάθε ζευγάρι συλλέγει πολύτιμο υλικό κινησιολογίας, βημάτων και εκφραστικότητας έτσι ώστε να ξεχωρίσει στην πίστα και να κατακτήσει την πρώτη θέση! Ως επιπλέον βοήθημα, για την χορευτική εξάσκηση, οι σχολές μας παρέχουν τον χώρο τους ΔΩΡΕΑΝ, μαζί με έναν οδηγό που θα τους βοηθήσει στην κάθε χορευτική τους προπόνηση, το επονομαζόμενο Practice Plan!!!

Ενημερωθείτε για τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας καθώς και για το Τρίπτυχο Σύστημα Διδασκαλίας μας, και διασκεδάστε, όπου κι αν βρίσκεστε, με τους πιο διαδεδομένους χορούς του κόσμου!!!


Χορός σημαίνει διασκέδαση!!! 
Και διασκέδαση σημαίνει... Apollon!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τις Επίσημες 
Εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!
Μάθετε περισσότερα 
για τα Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου