Google+

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Karaoke Night - Σχολής Νέας Φιλαδέλφειας!

Οι μαθητές της Νέας Φιλαδέλφειας φόρεσαν τα πιο λαμπερά τους ρούχα και μας μετέφεραν σε μία άκρως λαϊκή βραδιά, γεμάτη χορό και τραγούδι!!!
Το κοινό ξεσηκώθηκε και οι ... λουλουδούδες έπιασαν αμέσως δουλειά!

Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε για μία ακόμη φορά! Υποδεχόμαστε την Ιωάννα, την Ελένη, τον Μιχάλη και τον Στέλιο σε αυτή την καταπληκτική ερμηνεία!!!

Ας τους απολαύσουμε!

Το κέφι και η ζωντάνια, συνδυασμένη με την αξεπέραστη εκφραστικότητα των μαθητών, χάρισε μία ξεχωριστή νότα στην βραδιά!!! Το χορεύτικό μας ταξίδι Ιλίου άνοιξε με την αγαπημένη μας επιτυχία "www άπιστη com" ενώ η αυλαία της χορευτικής παρουσίασης έκλεισε με τον "αγλέορα"!

Μεταφερθήκαμε σε κλασικά νυχτερινά κέντρα, όπου άνθισε το λαϊκό πρόγραμμα, από την δεκαετία του 1940, έως και σήμερα!!! Παλαιότερα, οι μουσικοί πληρώνονταν με λίρες και τα πρώτα ονόματα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, ήταν τα δικά τους, και όχι των ερμηνευτών μόνο! Νίνου – Τσιτσάνης και Τσιτσάνης – Παπαϊωάννου, είναι κάποια από τα μουσικά σχήματα που φαίνεται να άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Μπιθικώτσης, Βαμβακάρης, Μπέλλου και πολλοί ακόμη, έφεραν το “τσακίρ κέφι”, που ωθούσε το κοινό στο σπάσιμο των πιάτων, που καθιερώθηκε!

Ο “θεσμός”, συνοδεύτηκε και από την πληθώρα γαρύφαλλων, που άρχισαν να ρέουν σε αφθονία πάνω στις χορευτικές πίστες!!! Το γαρύφαλλο, πέρα από τις ιαματικές του ιδιότητες, ξεκίνησε να γίνεται ένα μέσο που εξέφραζε αγάπη και ενθουσιασμό προς τους μουσικούς!!!
Κάτι που είδαμε σε μεγάλες ποσόσητες και στην χορογραφία των αγαπημένων μας μαθητών!!! Μας χάρισαν μία “παραδοσιακή παράσταση”, μέσα από μία κλασική λαϊκή φωνή! Σαν αποτέλεσμα, κοινό και συμμετέχοντες διασκέδασαν μαζί!!!

Συγχαρητήρια για την όμορφη ερμηνεία σας!!!

Οι αγαπημένοι μας μαθητές μας εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους εμφανίσεις στο Fun Carnival Dancing, που αποτελεί το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!
Η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας υπόσχεται να μας καταπλήξει και στο 3ο και τελευταίο μέρος του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!!

Πότε;;; Την Παρασκευή 22 Απριλίου!!

Ο Μεγάλος Τελικός του
Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού πλησιάζει...

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και
δηλώστε κι εσείς την συμμετοχή σας
στην πιο θεαματική βραδιά του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!

Χαρίστε στην σχολή σας την Νίκη και κερδίστε τα πλούσια Χορευτικά Δώρα που προσφέρουν οι σχολές μας!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές που θα 
ανεβάσουν στα ύψη τις χορευτικές 
σας αποδόσεις!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου