Google+

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Παρασκευή σημαίνει... Sangria Party!!!

Η Παρασκευή έφτασε και μαζί της έρχεται η βραδιά που όλοι αγαπήσαμε!!! Η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης μας υποδέχεται με ένα πάρτυ γεμάτο από πολλές γευστικές εκπλήξεις...

Βραδιά γευσιγνωσίας και... Sangria Party!!!

Σε λίγες ώρες είμαστε έτοιμοι να συνοδέψουμε τα χορευτικά μας βήματα με τον πιο απολαυστικό τρόπο, κάνοντας το βράδυ της Παρασκευής μας, μοναδικό!!!

Παίρνουμε δυνάμεις με απολαυστικά Fingerfood που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους ενώ το αγαπημένο μας κόκκινο, γλυκό, ισπανικό κρασί συνοδεύει άψογα την βραδιά μας και φτάνει την διασκέδαση μας στα ύψη!!!

Λίγα λόγια... για την αγαπημένη μας Sangria!

Η Sangria έχει τις ρίζες της στην Ισπανία και είναι γνωστή ως το δροσιστικό και απολαυστικό πότο των πάρτυ! Η ονομασία της οφείλεται στην ισπανική λέξη sangre που σημαίνει αίμα, καθώς έχει ως βάση το παραδοσιακό κόκκινο παντς κρασιού της Ευρώπης, Claret, ή αλλιώς το γνώστο μας Bordeaux από την Γαλλία! Αποτελείται από Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Cabernet Merlot και ήθισται να προστίθεται Brandy και φρούτα για πιο πλούσια γεύση.

Γιατί όμως αποτελείται κυρίως από κρασί;
Στις παλαιότερες εποχές, το νερό δεν ήταν πόσιμο εκτός και αν περιείχε μια μικρή ποσότητα αλκόολ για την αποφυγή βακτηρίων. Έτσι, έφτιαχναν κρασί απο φρούτα και πρόσθεταν διάφορα μπαχαρικά και περισσότερα φρούτα για διαφορετική γεύση. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά, στην Ισπανία υπήρχαν κυρίως αμπελώνες, που είχαν φτιάξει οι Ρωμαίοι, με ποικιλίες κόκκινων σταφυλιών που ευνοούνταν από το κλίμα και ήταν άκρως απολαυστικά. Έτσι, οι γιγενής ονόμασαν τα παντς κρασιού τους, καθώς και όλες τις ποικιλίες τους, Sangria!

Το γευστικό μας ταξίδι σε λίγες ώρες ξεκινά!!!

Το Sangria Party αγαπήθηκε και καθιερώθηκε από τις σχολές μας μπαίνοντας στην λίστα των Εβδομαδιαίων Θεματικών Χορευτικών Πάρτυ!

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να περάσουμε το βράδυ της Παρασκευής μας από χορό και διασκεδάση με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και... με την συνοδεία του αγαπημένου μας κρασιού!!!

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας και σας περιμένουμε όλους στη σχολή της Μεταμόρφωσης για μια άκρως απολαυστική, χορευτική βραδιά!!!





Ώρα Έναρξης: 21:00!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα Εβδομαδιαία Θεματικά μας Πάρτυ!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου