Google+

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Trophy Ball 2015 - Cha Cha Cha!!!

Το Trophy Ball είναι η επίσημη δεξίωση χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων, που μας γεμίζει όμορφες αναμνήσεις, γιορτάζοντας κάθε νέο χρόνο!!!

Μία βραδιά γεμάτη λαμπερές παρουσίες και μοναδικές χορογραφίες, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές!!!

Πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία από τις χορογραφίες που μας χάρισαν εικόνες από τον χορό του φλερτ!!! Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, Ζωή και Τρύφωνας, μας ξεσηκώνουν με τον ζωηρό ρυθμό του Cha cha cha!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!


Στην χορογραφία που απολαύσαμε, το μουσικό κομμάτι δεν είναι άλλο, από το “Billie jean”, του αξεπέραστου Michael Jackson! Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν το 1982 στο θρυλικό άλμπουμ, “Thriller” σαν single, κυκλοφόρησε το 1983, όπου έγινε ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις παγκοσμίως!!! Η επιτυχία του, το οδήγησε το 1989, να γίνει πλατινένιο! Από το 1986, μέχρι και το 2011, μετράμε περίπου 17 διασκευές του, που μονοπώλησαν τα charts κάθε χρόνο!!! Το “Billie jean” αγαπήθηκε και κέρδισε βραβείο Γκράμι ως το καλύτερο RnB τραγούδι το 1984, όμως παραμένει επιλογή πολυάριθμων χορογραφιών Cha cha έως και σήμερα!!!
Το Cha cha αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους Λατινοαμερικάνικους χορούς, αλλά και ρυθμούς!!! Αναπτύχθηκε στα μέσα του 20ου αιώνα και η καταγωγή του είναι από την Κούβα! Το “πειραχτικό” και παιχνιδιάρικο στυλ του, δίνουν ελευθερία στην κίνηση των χορευτών και αυθορμητισμό!!! Ο ίδιος αυθορμητισμός, παρατηρείται και στα μουσικά κομμάτια που τον συνοδεύουν!!! Για αυτό τον λόγο, δεν λείπει από καμία παρουσίαση, ή διαγωνισμό χορού!!!

Στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, αναμένεται να παρακολουθήσουμε φαντασμαγορικές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων!!! Πέρα από τις διαγωνιστικές κατηγορίες των ζευγαριών, έρχεται και το εκπληκτικό Show, που έχουν ετοιμάσει για εμάς οι ομάδες των σχολών χορού Apollon!!! Πρόκειται για τις Ομαδικές Χορογραφίες, οι οποίες φέτος διαγωνίζονται σε 3 χορούς της επιλογής τους!!!

Θα έχει επιλέξει άραγε κάποια από τις σχολές μας,
το Cha cha ανάμεσα σε άλλους χορούς;;;

Κάθε χρόνο, η φαντασία μαθητών και χορογράφων, φαίνεται να μας εντυπωσιάζει επί σκηνής!!! Η τεχνική, ο ρυθμός και η συνεργασία της κάθε ομάδας, θα πρέπει να κερδίσει τα βλέματα και τις εντυπώσεις του κοινού και των κριτών!!!Τα μουσικά κομμάτια και οι κινήσεις, έχουν συνδυαστεί με μοναδικό τρόπο και χορευτικά σχήματα, και η κάθε σχολή υπόσχεται το καλύτερο αποτέλεσμα!!! 
Προβλέπεται μεγάλη χορευτική μάχη ανάμεσά τους, αλλά και ένα υπερθέαμα χωρίς προηγούμενο!!!

Ποια από τις ομάδες θα κερδίσει το 1ο μεγάλο δώρο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος;;;

Η Παρασκευή 22 Απριλίου πλησιάζει και μας φέρνει την πιο ανατρεπτική βραδιά!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα έφτασε!!!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές που θα 
ανεβάσουν στα ύψη τις χορευτικές 
σας αποδόσεις!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου