Google+

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Το Στέκι Του Απόλλωνα - Σχολή Πετρούπολης!

Το Στέκι του Απόλλωνα... μια βραδιά αφιερωμένη στις σαπουνόπερες! Μαλλιοτραβήγματα και παρεξηγήσεις βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε κάθε παρουσιάση σκετς!

Από την σχολή της Πετρούπολης, απολαύσαμε δύο ακαταμάχητες κυρίες της τηλεόρασης! Η Scally Spectra και η Stephanie Forester από την Τόλμη και γοητεία, έδωσαν το παρόν για να τσακωθούν για μία ακόμη φορά!!!
Θα αντέξει η μία να κοιτάξει την άλλη;;;

Ενδιάμεσα, εμφανίζεται η παρουσιάστρια που λέει τις χρονολογίες των επεισοδίων, αλλά και τον αριθμό τους! Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, οι ηθοποιοί ξεκουράζονται στην μοναδική καρέκλα που υπάρχει για την πρωταγωνίστρια της σειράς.

Ποια από τις δύο είναι όμως τελικά αυτή;
Θα τσακωθούν και εκτός σκηνής;;;

Στο βίντεο που θα δούμε, παρουσιάζει η Κατερίνα! Στον ρόλο της Στέφανι, η Μαίρη, και στον ρόλο της Σάλι...
ο Γιώργος!!!
Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Στα, περίπου, 30 έτη συνεχούς προβολής της σειράς, παρατηρούμε μία συνεχόμενη αλλαγή διάθεσης ανάμεσα στις δύο άσπονδες “φίλες”!!! Η Σάλι, για μία ακόμη φορά, δεν αντέχει να κοιτάξει την Στέφανι!!! Τόσο, που η πασουσίαστρια, απορεί και λέει τελικά να αποχωρήσει από το πλατό!!!

Η Τόλμη και Γοητεία, αποτελεί μία τηλεοπτική σειρά ρεκόρ, αφού έχει γραφτεί και στο βιβλίο Γκίνες!!! Το 2012, γίορτασε 25 χρόνια προβολής! Αποτελεί μία από τις παλαιότερες σαπουνόπερες, που παρακολουθήθηκε από 400.000.000 θεατές ανά τον κόσμο, σε καθημερινή βάση!
 

Η Σάλι από την αρχή της σειράς, παρουσιάζεται σαν μία γυναίκα, που καταδιπώκει την οικογένεια των Φόρεστερ. Φαίνεται να ζηλεύει την Στέφανι και να επιθυμεί την θέση της! Η Στέφανι, είναι μία δυναμική παρουσία, που δεν άφηνε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.
Κατά τα τελευταία επισόδεια, οι δυό τους έρχονται κοντα, σε συμμαχίες συμφέροντος και μόνο, ή τελικά καταλήγουν να έχουν ανάγκη η μία την άλλη και πιο προσωπικά πλέον! Εμαφνίζονται να γελάνε μαζί και φαίνεται να αποδέχονται η μία την ύπαρξη της άλλης.


Οι μαθητές της Πετρούπολης δίνουν μία ερμηνεία, μέσα από 2 χαρακτηριστικές σκηνές. Η μία δείχνει τις ηρωίδες στο σπίτι των Φόρεστερ, όπου από τον θυμό της γλιστράει και πέφτει σε μία διακοσμητική πισίνα, και η άλλη, όπου η Στέφανι την πετάει στη θάλασσα, όταν πάει να την απειλήσει πως θα την βοηθήσει θέλει δεν θέλει. Η συνεχόμενη κατάσταση για 30 έτη, έχει κουράσει πλέον την αφηγήτρια, η οποία αντί να σώσει την κατάσταση, φοράει το μπουφάν της και λέει καληνύχτα στο κοινό!

Μία όμορφη παρουσίαση από την ομάδα της Πετρούπολης, που υποστηρίχτηκε από δυνατό χειροκρότημα!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!


Περιμένουμε τη σχολή της Πετρούπολης να μας εκπλήξει στο 3ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!!
Οι μαθητές της, υπόσχονται δυναμική και άκρως διασκεδαστική παρουσία στην σκηνή!!!

Στις 22 Απριλίου, θα είμαστε όλοι εκεί να τους απολαύσουμε!!!
Ο Μεγάλος Τελικός ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Δείτε επίσης:

Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου