Google+

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Champion's Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, περπάτησαν και χόρεψαν στην σχολή του Ιλίου αστέρες από κάθε γωνιά της γης!!! Το 2ο μέρος τους Απολλώνιου Πρωταθλήματος σήμανε λήξη και οι νικητές αποκαλύφθηκαν!!!

Από τους Άγιους Αναργύρους απολαύσαμε διασημότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν καταξιωθεί στον χώρο τους!!! Η ομάδα, φιλοξένησε τον παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα, τον οποίο θα απολαύσουμε κατά αποκλειστικότητα στην παρουσίαση, μαζί με..... τον Luciano Pavarotti!!!

Υποδεχόμαστε τον Αργύρη και τον Βασίλη, μαζί με την Τίνα, την Αλεξάνδρα, την Ξανθή, τη Σοφία, την Ρούλα και την Κατερίνα, σε μία μουσικοχορευτική παράσταση έκπληξη!!!


Ας απολαύσουμε την μοναδική τους ερμηνεία!!!

Το μοναδικό Show που παρακολουθήσαμε, χάρισε στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων την 3η θέση, αλλά και 100 πόντους ανά συμμετέχοντα!!!

Οι μαθητές, μέσα από το Cele...μπούρμπουλο, έφεραν κοντά μας, το Lucio Dalla, με το εκπληκτικό “Caruso”, που έγραψε το 1986 για έναν μεγάλο Ιταλό τενόρο, τον Enrico Caruso! Το τραγούδι, συνοδεύει, μία ακόμη διασημότητα από τον χώρο του χορού, η Καρίνα Σμιρνόφ, που έχουμε απολαύσει και σε τηλεοπτικό χορευτικό show της Αμερικής!!!



 
Το Show συνεχίζεται, και ο παρουσιαστής καλεί τον Al Pacino επί σκηνής, ο οποίος μας κάνει να μεταφερθούμε ξανά σε μία από τις ομορφότερες στιγμές του κινηματογράφου, όπου, φυσικά, χορεύει Tango Argentino!!! Στην ταινία, ο Σλεντ, που είναι ο πρωταγωνιστής, έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τις όμορφες γυναίκες από το άρωμά τους!!!

Η ομάδα των μαθητών, φαίνεται να έχει το χάρισμα να μεταφέρει αρώματα και αισθήσεις στο κοινό της!!! Το αποτέλεσμα; Να ανέβει η θερμοκρασία, όπως είδαμε, και να εμφανιστεί αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα!!! Το μουσικό κομμάτι “Ραντεβού στην παραλία”, άναψε φωτιές και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, αλλά και ολόκληρο το καλοκαίρι του 2013, όπου πρωτοκυκλοφόρησε, και έγινε Νο 1 Hit σε όλα τα νυχτερινά κέντρα!!!

Συνεχίζοντας σε υψηλές θερμοκρασίες, μεταφερθήκαμε στο “Σικάγο”, μία ταινία βασιμένη στο ομόνυμο θεατρικό μιούζικαλ, η οποία σάρωσε τα Όσκαρ και τις Χρυσές σφαίρες, το 2003!!! Απολαύσαμε την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μαζί με την Ρενέ Ζελβέγκερ, αλλά και τον χορευτικό τους θίασο, σε μία υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση!!!



Το κοινό άρχισε να ξεσηκώνεται και το κέφι απογειώθηκε όταν, από το μεγάφωνο, ακούστηκαν νέες χορευτικές επιτυχίες και οι μαθητές τις συνόδευσαν με το διασκεδαστικό Fun Play Dance, που διδάσκεται σαν χορευτική γυμναστική στις σχολές χορού Apollon!!!

Η σειρά της τελικής χορογραφίας τους, έκανε συμμαθητές, δάσκαλους και φίλους, να λικνιστούν στο ρυθμό τους και τους χάρισε υψηλή βαθμολογία, αλλά και μία μοναδική εμπειρία!!!

Συγχαρητήρια για την μοναδική παρουσία σας!!!


Ο Μεγάλος Τελικός έρχεται και οι τελικοί νικητές δεν έχουν κριθεί ακόμη!!! Η σχολή των Αγίων Αναργύρων, συνεχίζει να διεκδικεί το κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθήματος 2015 – 2016!!!

Η ημέρα των τελικών αποτελεσμάτων πλησιάζει και ευχόμαστε και στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων,

Καλή Επιτυχία!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
Μάθετε περισσότερα για τα
εβδομαδιαία θεματικά πάρτυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου