Google+

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Trophy Ball 2015 - Ladies Show Dance!


Η πιο λαμπερή δεξίωση, όπου οι σχολές χορού Apollon, καλωσορίζουν το νέο έτος με μοναδικές χοργραφίες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές!!!
Trophy Ball 2015!

Μέσα στην ροή του, απολαύσαμε θεαματικές χορογραφίες, που μας ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη!!!

Την βραδιά έκλεισαν οι αγαπημένες μας δασκάλες, Αρετή, Γεωργία, Σταυρούλα, Πέπη, Ζωή και Βάσω με μια μοναδική Show εμφάνιση!!!


Ας τις απολαύσουμε!!!


Η χορογραφία που παρακολουθήσαμε, περιέχει 4 διαφορετικούς χορούς και μουσικά κομμάτια που την συνοδεύουν!!! Η υπέροχη σύνθεση του “Smooth Criminal”, από την Συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, συνοδεύει έναν δυναμικό χορό, που δεν είναι άλλος από το Paso Doble!!!

Στην συνέχεια, υποδεχόμαστε μία εκπληκτική Samba, που συνοδεύεται από το “Beautiful liar” που ερμηνεύουν οι αξεπέραστες, Shakira και Beyonce!! Το αισθησιακό “Chains” από την Tina Arena, δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με τίποτα άλλο, εκτός από τον χορό της αγάπης, τη Rumba!!!



Και επειδή οι αγαπημένες μας δασκάλες, μας πέταξαν σε μία αρένα και μας έλουσαν με δυναμισμό, ζωηράδα και αισθησιασμό, δεν θα μπορούσαν να κλείσουν αυτή την υπέροχη χορογραφία με κάτι διαφορετικό, από Jive!!! Μία κρύο και μία ζέστη, “Hot n Cold”, από The Baseballs, και το παιχνιδιάρικο στυλ που χαρακτηρίζει τον χορό, σήμαναν την λήξη της πιο θεαματικής βραδιάς!!!

Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές αναμνήσεις, όχι μόνο από την Επαγγελματική κατηγορία, που θα τους απολαύσουμε στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα, όπου θα χορέψουν Waltz!!!
 


Φαίνεται πως έχουν ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις!!! 
Τι θα μας χορέψουν την Παρασκευή 22 Απριλίου;;;

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος
πλησιάζει...

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας και...
Καλή μας Διασκέδαση!!!
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής σας!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για τις Ντάμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου