Google+

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Karaoke Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Karaoke Night... και η σχολή της Μεταμόρφωσης μας εντυπωσίασε με την λαμπερή της παρουσία! Οι μαθητές φόρεσαν τα πιο φανταχτερά κουστούμια τους και μας παρέσυραν με τον ρυθμό και το μπρίο τους!

Τι μας είχαν ετοιμάσει άραγε;;;

Ας υποδεχτούμε την Παρασκευή, την Θεοδοσία, την Σούζαν, την Βασιλική, την Νικολέτα, την Δήμητρα, τον Ιωάννη και τον Χρήστο σε αυτή την καταπληκτική χορευτική παρουσίαση!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Ο χορευτικός θίασος έφτασε από το ξακουστό Απολλωνίτσι και μας ταξίδεψε μέσα από την διαχρονική τους χορογραφία! Χορεύοντας σε αγαπημένους ρυθμούς, οι αγαπημένοι μας μαθητές κατέκτησαν την 2η θέση στον διαγωνισμό καλύτερης μίνι χορογραφίας της, γεμάτης Παρατράγουδα, Καραόκε Βραδιά μας. Ο κάθε ένας συμμετέχοντας κέρδισε 200 πόντους και η χορευτική ομάδα της Μεταμόρφωσης βρέθηκε ένα βήμα πιο κοντά στην ΝΙΚΗ αφού εντυπωσίασε κριτές και θεατές!

Ο μοναδικός συνδυασμός των τραγουδιών, μαζί με την χορευτική ερμηνεία των μαθητών μας, έκαναν την βραδιά μας να φτάσει στα ύψη! Την έναρξη της θεαματικής χορογραφίας δίνει η παρουσιάστρια του θίασου και το Show ξεκινά!!! Η αυλαία ανοίγει με την Θεοδοσία να ερμηνεύει για εμάς το... "Δεν μιλάνε οι μαργαρίτες" και να αναρωτιέται μαζί με την Άντζελα Δημητρίου αν την αγαπάει ή δεν την αγαπάει στο ομόνυμο τραγούδι! Το φινάλε της καταπληκτικής χορευτικής παράστασης έρχεται να δώσει ο Χρήστος και "Η πιο ωραία στην Ελλάδα" παρασύροντας μας στον ρυθμό της χορογραφίας τους και της νέας αγαπημένης μας επιτυχίας!

Μπορεί να μην ξέρουμε αν τελικά μιλούν οι μαργαρίτες, ή αν την αγαπάει ή όχι αλλά... Ένα είναι σίγουρο...
Πως οι μαθητές της Μεταμόρφωσης μας εντυπωσίασαν και μας έκαναν να θέλουμε να ανέβουμε στην πίστα μαζί τους, με την χορευτική τους ερμηνεία!!!


Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Η διασκέδαση όμως ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ!!!
Το Fun Carnival Dancing και το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού μπορεί να έφτασε στο τέλος του, αλλά την σκυτάλη του χορευτικού μας διαγωνισμού διαδέχεται επάξια ο Μεγάλος Τελικός!!!

Στις 22 Απριλίου, μαθητές και δάσκαλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν την πρώτη θέση του βάθρου και να χαρίσουν τους πόντους της Νίκης για την σχολή που εκπροσωπούν!!!  Τα χορευτικά μας ζευγάρια προπονούνται καθημερινά για να κερδίσουν τα βλέμματα των κριτών και να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά!!!

Εσείς δηλώσατε συμμετοχή;;;


Επικοινωνήστε άμεσα με την γραμματεία της σχολής σας και
λάβετε μέρος στην πιο θεαματική βραδιά του
Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για την πορεία
και την εξέλιξη του χορού
στην πάροδο του χρόνου!
Χορός σημαίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου