Google+

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Το Στέκι Του Απόλλωνα - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!

Το στέκι του Απόλλωνα γέμισε με αστέρες από σαπουνόπερες, οι προβολείς άναψαν και οι παραστάσεις ξεκίνησαν!!

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας επέλεξε να μας παρουσίασει την μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά φαντασίας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν είναι άλλη, από την “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου!

Ετοιμαστείτε γιατί οι σχολές χορού Apollon έχουν στα χέρια τους μία παγκόσμια αποκλειστικότητα!!! Πρόκειται να παρακολουθήσετε ένα μέρος από τα γυρίσματα της σειράς!!!

Πρωταγωνιστούν οι: Ιωάννα, Ελένη, Μιχάλης, και Στυλλιανός!
Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Η μοναδική ερμηνεία των μαθητών, μαζί με την μουσικοκινητική τους παράσταση, τους ανέβασε στην 3η θέση και τους χάρισε από 100 πόντους!!!

Η Λάμψη αποτελεί μία τηλεοπτική σειρά που καθημερινά και για περίπου 15 συνεχή έτη, ολοκήρωσε 3.457 επεισόδια!!! Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 1991, με σενάριο του Νίκου Φώσκολου, ο οποίος αρχικά την σκηνοθετούσε κατά αποκλειστικότητα. Τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν κατά το 2005, από όπου καταμετρήθηκαν να έχουν συμμετέχει 1.500 ηθοποιοί και 7 σκηνοθέτες!!! Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει την ακαταμάχητη Κάτια Δανδουλάκη ως Βίρνα Δράκου, που ζούσε λογικά μέσα σε έναν κόσμο παράλογο, αλλά ούτε και τον σύζυγό της, Γιάνγκο, που ονειρεύεται να κατακτήσει τον κόσμο και παρασύρεται από τα πάθη του!!! Ένα από αυτά είναι και η Σάντρα, η γραμματέας του, που φιλοδοξεί να πάρει μία θέση ανάμεσά τους!
 

Η πανέμορφη παράσταση της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκινάει με τον σκηνοθέτη να δίνει την έναρξη του γυρίσματος, και ακολουθεί η πρώτη σκηνή. Και από ένα καλό σενάριο σαπουνόπερας, δεν λείπουν οι τσακωμοί!!!
Οι 2 πρωταγωνίστριες εκδηλώνουν την δυσαρέσκειά τους άμεσα για τις υποκριτικές ικανότητες η μία της άλλης!!!

Το γύρισμα συνεχίζεται, ο σκηνοθέτης ξεχνιέται... και κάποια στιγμή, θυμάται να περάσει στην επόμενη σκηνή, η οποία άφησε εποχή στην ιστορία του Fun Carnival Dancing!!! Τα περιστέρια από την έναρξη της σειράς, έδωσαν το πιο όμορφο φινάλε και έθεσαν ψηλά τον πήχη για όλες τις υπόλοιπες ομάδες!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!


Η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας μπήκε δυναμικά στο 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!!


Ο Μεγάλος Τελικός είναι κοντά, όμως και το 3ο μέρος πλησιάζει!!!
Θα κάνουν την ανατροπή που υπόσχονται για να περάσουν μπροστά;;;

Εμείς θα είμαστε παρόντες και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα την Παρασκευή 22 Απριλίου!!!!

Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, χορό και διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τις
διδαχές του χορού!
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς χορό;;;
Διαβάστε το άρθρο...
Μάθετε περισσότερα για
την δύναμη του χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου