Google+

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Το Στέκι Του Απόλλωνα - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Την Τσικνοπέμπτη του 2016, το Στέκι του Απόλλωνα επισκέφθηκαν πολλοί αστέρες της τηλεόρασης!!!

Η σχολή της Μεταμόρφωσης, δέχθηκε να φιλοξενήσει Stars από το Μεξικό!!! Η ιστορία που θα παρακολουθήσουμε, αποτελεί το τέλειο δείγμα από μία κλασική μεξικάνικη σαπουνόπερα!!!

Περνάμε αμέσως να υποδεχθούμε στην σκηνή την Χριστινάλντα, τον Χοσέ Νικόλεθ και τον Δον Βασίλεθ, καθώς και την κλασική τηλεθεάτρια, που νιώθει και ζει μαζί με τους ηθοποιούς το δράμα!!!


Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Η ανεπανάληπτη σκηνική παρουσία της Νικολέτας, της Βασιλικής, του Χρήστου και του Ιωάννη, χάρισε στην ομάδα τους από 200 πόντους, αλλά και την 2η θέση!!! Η σχολή της Μεταμόρφωσης, μας κατέπληξε για μία ακόμη φορά!!!

Το σκετσάκι, που κέρδισε τις καρδιές των κριτών, βασίστηκε στην Μεξικάνικη τηλενουβέλα, Εσμεράλντα, που ξεκίνησε να προβάλεται το 1997! Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, ανάμεσα στην Εσμεράλντα και τον Χοσέ Αρμάνδο. Η ιστορία τους αποκαλύπτει ίντριγκες και μυστικά για την πραγματική τους καταγωγή, που διαδραματίζονται στα επεισόδια καθημερινά και κρατούν τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με εντυπωσιασμό! Κάτι που χάρισε το 1998 τρία βραβεία στην σειρά, μεταξύ των οποίων και αυτό της Καλύτερης τηλενουβέλας!!! Στην Ελλάδα αποτέλεσε μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, μαζί με πολλές άλλες μεξικάνικες παραγωγές, που σάρωσαν την ελληνική τηλεόραση, κερδίζοντας τεράστιο αριθμό ακροαματικότητας!!!

Η σχολή της Μεταμόρφωσης, έγραψε το δικό της σενάριο για τον απαγορευμένο έρωτα της Χριστινάλντας και του Χοσέ Νικόλεθ, που άγγιξε το κοινό και όλους τους παρεβρισκόμενους, χαρίζοντάς τους την 2η θέση στο βάθρο των νικητών!!! Η ομάδα μας έδειξε όλα τα στοιχεία μιας καλής σαπουνόπερας, όπως ο έρωτας, ανάμεσα σε μία φτωχή κοπέλα και έναν πλούσιο νεαρό άντρα, που κάποιος κακός άνθρωπος εμποδίζει.



Οι τηλεθεατές, και κυρίως οι γυναίκες, είναι εκείνες που βιώνουν στην πραγματικότητα όλο τον συναισθηματισμό που λαμβάνουν από την τηλεόρασή τους!!! Η τηλεθεάτρια της Μεταμόρφωσης, αποτέλεσε το τέλειο παράδειγμα, αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι, ένιωσαν την διασκέδαση που θέλησε να περάσει η ομάδα!!!

Θερμά Συγχαρητήρια για την ερμηνεία σας!!!



Την Παρασκευή 22 Απριλίου, θα είναι και η ομάδα της Μεταμόρφωσης παρούσα, και υπόσχονται να διατηρήσουν την πρωτιά του Fun Carnival Dancing, και στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!!

Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τι έχουν ετοιμάσει για να εντυπωσιάσουν το κοινό!!!

Θα είναι ανάμεσα στους Μεγάλους Νικητές που θα κερδίσουν τα πλούσια δώρα των σχολών χορού Apollon;;;

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε την μοναδική βραδιά,
που θα σημάνει τη λήξη για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα
 της σχολικής σεζόν 2015 – 2016!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη καιτα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου