Google+

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Trophy Ball 2015 - Tango Argentino!

Trophy Ball 2015... Η Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας που κάθε χρόνο μας χαρίζει ένα μοναδικό θέαμα!

Καταπληκτικές χορογραφίες, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, ομαδικές αλλά και ατομικές, ερμηνευμένες με την αγάπη και το μεράκι μας για τον χορό, μας κρατούν συντροφιά και απογειώνουν την βραδιά μας χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές!

Στην ομαδική χορογραφία που θα παρακολουθήσουμε, οι μαθητές από τη σχολή του Ιλίου χορεύουν για εμάς ένα καταπληκτικό Αργεντίνικο Tango βγαλμένο από το αγαπημένο μας musical "Moulin Rouge"!

Υποδεχόμαστε την Σταυρούλα, την Έφη, την Ελευθερία, την Ειρήνη και τους καβαλιέρους τους, Αλέξανδρο, Κυριάκο, Αποστόλη και Γιώργο στο... Tango de Roxanne!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Μέσα από τον ερωτισμό, το πάθος και την φλόγα που εκπέμπει το Αργεντίνικο Tango μεταφερθήκαμε στα σοκάκια του Μπουένος Άιρες και βιώσαμε από πρώτο χέρι τα συναισθήματα που εκφράζει ο πιο ερωτικός χορός!

Η καταγωγή του δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένη καθώς την διεκδικούν η Βραζιλία, η Ισπανία και το Μεξικό. Όπως είναι σήμερα γνωστό, πρωτοεμφανίστηκε στα στενά του Μπουένος Άιρες από τους Gauchos (Αργεντίνοι cowboys) οι οποίοι πλήρωναν τις ντάμες τους για να χορέψουν μαζί τους. Αποτελείται από ασύμμετρες φιγούρες και απότομες, κοφτές κινήσεις ενώ χορεύεται στην γραμμή χορού. 


Από την Αργεντινή στην Μοντμάρτη του Παρισιού...

Για να γνωρίσουμε από κοντά το πιο διάσημο καμπαρέτ!!! Ο λόγος, φυσικά, για το περίφημο Moulin Rouge!!! Δημιουργός της ταινίας είναι ο Μπαζ Λούρμαν ο οποίος μας αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ποιητή που ερωτεύεται την σταρ του καμπαρέ. Με πρώτη προβολή στις Η.Π.Α στις 6 Μαΐου 2001, το αισθηματικό musical έγινε γνωστό για τις μουσικοχορευτικές επιλογές του, καθώς βασίζεται στα ποτ πουρί από γνώστα ροκ κομμάτια, όπως και για την αγαπημένη σε όλους μας Tango χορογραφία με το εκρηκτικό τραγούδι! 


Οι μαθητές του Ιλίου μας εντυπωσίασαν με την καταπληκτική τους ερμηνεία χαρίζοντας μας ένα μοναδικό, χορευτικό ταξίδι!

Άραγε, τι μας ετοιμάζει η σχολή του Ιλίου για τον Μεγάλο Τελικό του Χορευτικού μας Διαγωνισμού;

Ποιους χορούς θα συνδυάσουν οι αγαπημένοι μας μαθητές για να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να κερδίσουν τα βλέμματα κριτών και θεατών;;;

Λίγες μέρες μένουν μέχρι να διαμορφωθούν τα τελικά αποτελέσματα του Χορευτικού μας Διαγωνισμού και η αγωνία μας κορυφώνεται ενώ η Παρασκευή, 22 Απριλίου, πλησιάζει!!!

Ο Μεγάλος Τελικός
του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού έρχεται...

Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:
Χορός και υγεία!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Η σημασία του χορού
για τα παιδιά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου