Google+

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Champion's Night - Σχολή Πετρούπολης!

Η βραδιά που θα αποκάλυπτε τους μεγάλους νικητές του Fun Carnival Dancing, έφτασε και η σχολή του Ιλίου έλαμψε από τις υπέροχες παρουσίες μαθητών και φίλων!!!

Η ομάδα της Πετρούπολης, έκανε ένα αφιερώμα σε έναν μεγάλο Star!!! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό moonwalk και όλες τις αυτοσχέδιες χορευτικές κινήσεις, αλλά και τα μουσικά κομμάτια που έγιναν διαχρονικά και συνεχίζουν να ακούγονται με την ίδια θετική διάθεση από γενιά σε γενιά!!!

Ο βασιλιάς της pop, Michael Jackson, λέγεται πως ζει!
Η σχολή της Πετρούπολης, μας το αποδεικνύει!!

Ας υποδεχθούμε τον Γιώργο, μαζί με την χορευτική του ομάδα, την Μαίρη, την Κατερίνα και τη Σοφία!!!

Πάμε να απολαύσουμε το ξεχωριστό...
Dangerous Medley!!!

Η υπέροχη μίξη με δύο από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Michael Jackson, έκανε το κοινό να χορέψει μαζί με την ομάδα της Πετρούπολης, κατατάσσοντάς την στην 2η θέση, με 300 πόντους ανά συμμετέχοντα!!!

Ο Michael Jackson, αποτελεί σύμβολο της Pop μουσικής, όχι μόνο σαν τραγουδιστής, αλλά και σαν συνθέτης, παραγωγός, χορευτής και χορογράφος!!! Έχει πουλήσει πάνω από 800.000.000 δίσκους παγκωσμίως και μετά τον θάνατό του, βραβεύτηκε με Γκράμι! Τα μουσικά κομμάτια, που άφησε πίσω του, είναι τα πιο διαχρονικά και ακούγονται ξανά και ξανά κατά την διάρκεια των χρόνων, όχι μόνο από διασκευές, αλλά και στην αρχική τους μορφή!!!

Η χορογραφία ξεκινάει με την εισαγωγή από το “Dangerous”, που κυκλοφόρησε το 1991, μέσα στο ομόνυμο μουσικό άλμουμ. Το κομμάτι έχει ακουστεί σε διαφορετικές εκτελέσεις από το 1993, έως και το 2002, από τον ίδιο, σε live εμφανίσεις του και συναυλίες! Η τελευταία που είχε σχεδιάσει ήτα το 2011, όπου ακυρώθηκε.
Το άλμπουμ, είχε φτάσει τα 32.000.000 αντίτυπα πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και παραμένει μέχρι και σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων!!! Είναι ένα από τα μουσικά κομμάτια, που συνέχισε να εμφανίζεται στα μουσικά Charts, μέχρι και το 2009!!!

Το κομμάτι “Smooth criminal”, χρονολογείται ανάμεσα στο 1987 και 1988 σαν κυκλοφορία. Έκτοτε, αποτελεί ένα μουσικό κομμάτι που κατέκτησε τα Charts και παρέμεινε μέσα σε αυτά έως και το 2009 σε υψηλές θέσεις!!! Εμείς, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο εντυπωσιασμό, κάθε του διασκευή από το 2001 έως και σήμερα!!!



Οι μαθητές, μας έδειξαν το πάθος τους για τον χορό, μέσα από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, που υποστήριξαν και κέρδισαν την αγάπη του κοινού και των κριτών!!!
 

Θερμά συγχαρητήρια για την παρουσίασή σας!!!


Η σχολή της Πετρούπολης αναμένεται να πάρει περισσότερες διακρίσεις, αφού φαίνεται πως στο Fun Carnival Dancing 2016, πήγε αρκετά καλά!!!
 

Υπόσχεται πως θα συνεχίσει να διακρίνεται, και φαίνεται πως ο ανταγωνισμός μεγαλώνει για το 3ο και τελευταίο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος 2015 – 2016!!! Τους ευχόμαστε...

Καλή Επιτυχία 

και περιμένουμε να τους συναντήσουμε ξανά στην σκηνή, την Παρασκευή 22 Απριλίου!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα
για την διαχρονικότητα του χορού!
Χορός!
Το καλύτερο μέσο φυσικής άσκησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου