Google+

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Champion's Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Ο τελικός τους 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, έφτασε!!! Τα αστέρια των σχολών μας παρέλασαν μπροστά από τους κριτές και οι μεγάλοι νικητές επιλέχθηκαν!!!

Η σχολή της Μεταμόρφωσης, μεταμορφώθηκε σε μεγάλους αστέρες της showbiz και μας παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό Show, με εμφανίσεις ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών!!!

Υποδεχόμαστε την Βούλα, τη Νικολέτα, την Θεοδοσία, την Βασιλική, τη Σούζαν, τη Ρούλα, την Δήμητρα, τη Ρένα, την Φανή, μαζί με τον Χρήστο και τον Ιωάννη!!!


Πάμε να απολαύσουμε το μοναδικό τους Show!!!

Η χορογραφία έριξε την αυλαία του Celebrities Night και αποτέλεσε και τη νικήτρια της βραδιάς, δίνοντας 500 πόντους ανά συμμετέχοντα, που εκτόξευσαν την σχολή της Μεταμόρφωσης στην κορυφή του Fun Carnival Dancing!!!

Το μουσικοκινητικό ταξίδι ξεκινάει από ένα γεγονός που αρχικά σόκαρε, αλλά έγινε αποδεκτό!!! Πρόκειται για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά με φούστα, να ερμηνεύει το τραγούδι “Η καρδιά μου”, το 1999!!! Οι μαθητές, το συνόδευσαν με κινήσεις Μοντέρνου και έκαναν τις καρδιές των γυναικών να χτυπούν στην εικόνα του Σάκη!!!

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη, το 2003, με γούνα, να τραγουδάει το Gucci φόρεμα, το 2004, αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη!!! Το μουσικό κομμάτι άρχισε να ακούγεται σε κάθε νυχτερινό κέντρο και ραδιοφωνικό σταθμό!!! Ένα τραγούδι, που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Μεταμόρφωσης να το συνοδέψει με Hip Hop, ανεβάζοντας τον πήχη!!!


Ο συνδυασμός μουσικής και χορών, που παρουσίασε η Μεταμόρφωση ήταν μεγάλος!!! Στην συνέχεια, απολαύσαμε την μοναδική Kadise, που το 2009 στον Διαγωνισμό της Eurovision, μας εξέπληξε, τραγουδώντας το “Dum Tek Tek”, με το ερμηνευτικό και χορευτικό της ταλέντο!!!

Από τον χορό της κοιλιάς, περάσαμε στον χορό της φωτιάς, το Tango!!! Υποδεχθήκαμε την Ιταλίδα Milva, σε μία καθηλωτική ερμηνεία του Uomini Adosso, που αποτελεί και τον τίτλο του ομόνυμου μουσικού άλμπουμ της, που κυκλοφόρισε το 1993, και σημείωσε τεράστια επιτυχία!!!

Από την παράσταση, δεν έλειψε και ο Νότης Σφακιανάκης, με το αξεπέραστο Ζεϊμπέκικο, “Ο αετός”!!! Πρόκειται για ένα μουσικό κομμάτι που πρωτοακούσαμε το 1994, και συνεχίζουμε να το ακούμε μέχρι σήμερα, με το ίδιο πάθος!!!

Κάτι παρόμοιο παθαίνουμε και με το άκουσμα του “My number one”, της Έλενας Παπαρίζου, που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005!!!
 

Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να λήξει το υπερθέαμα,
χωρίς να ανέβουν όλοι οι καλλιτέχνες στην σκηνή και να χορέψουν;;;



Το μεγάλο φινάλε έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να χορέψουν μαζί τους, αλλά και να ψάχνουν να βρουν τον ξεσηκωτικό ρυθμό που συνόδευε τον χορό!!! Δεν ήταν άλλος, από το “Celebrate” του Pitbul, που κυκλοφόρησε το 2014 και μας κάνει να θέλουμε να γιορτάσουμε κάθε φορά που το ακούμε!!!

Συγχαρητήρια για την καταπληκτική σας εμφάνιση!!!


Η σχολή της Μεταμόρφωσης για πρώτη φορά, αναδείχθηκε νικήτρια του Fun Carnival Dancing!!!
Υπόσχεται πως θα μας καταπλήξει ξανά και θα επιχειρήσει να σηκώσει και το κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!!
Εμείς αναμένουμε την εμφάνισή τους,
την Παρασκευή 22 Απριλίου και τους ευχόμαστε
Καλή Επιτυχία!!!

Δείτε επίσης:

Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου