Google+

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Karaoke Night - Σχολή Πετρούπολης!

Η σχολή της Πετρούπολης μας ταξίδεψε από τον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου, στο θέατρο και μας επέστρεψε ξανά στην τηλεόραση! Είδαμε την Μαίρη, την Κωνσταντίνα, τη Σοφία, την Καίτη και τον Γιώργο, σε μία μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Τρώει στόρι”. Ο λόγος, για μία mini παρωδία της ομόνυμης θεατρικής παράστασης του Μάρκου Σεφερλή!

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την δική τους εκδοχή της ιστορίας...


Ας τους απολαύσουμε!!!

Οι μοναδικές ερμηνείες από τον Σταμάτα, μέχρι τα “Παρατράγουδα” της Αννίτας Πάνια, χάρισαν στον κάθε συμμετέχοντα 100 πόντους, με την 3η θέση στο βάθρο του καλύτερου group karaoke για την βραδιά!!!

Η έμπνευση των συνεχόμενων αλλαγών στην χορογραφία πηγάζει από την επιθεώρηση, η οποία αποτελεί ένα νέο είδος τέχνης στο θέατρο! Εμφανίστηκε κατά το τέλος του 19ου αιώνα. Πρόκειται για ένα είδος που χαρακτηρίζεται από την σάτιρα των κοινωνικών δρώμενων. Οι σεναριογράφοι καλούνται να γράψουν κείμενα γεμάτα έξυπνες και αστείες ατάκες, συνδυάζοντας διαφορετικά γεγονότα, που συμβαίνουν στον κόσμο!


Στις πρώτες εμφανίσεις του είδους, οι παραστάσεις ξεπερνούσαν τις 1.000 σε αριθμό, μόνο στην Αθήνα! Οι θίασοι έκαναν περιοδίες σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, και τα θέατρα ήταν πάντα γεμάτα! Εντυπωσιακό για τον κόσμο είναι πάντα και η αλλαγή κοστουμιών και σκηνικών, αλλά και η διαφορετικότητα της συνέχειας που παρουσιάζει η ροή του σεναρίου!!! Τα πολυάριθμα χορευτικά σχήματα εμφανίζονται ξαφνικά και εντυπωσιάζουν με τις κινήσεις τους το κοινό! Οι αγαπημένοι ρυθμοί που ακούμε στο ραδιόφωνο, συνοδεύονται από τραγούδια με κωμικό στίχο και δημοσιογραφικά
γεγονότα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας!!!

Όλοι οι διάλογοι και οι μικρές σκηνές, είναι σαν σκετσάκια, που συνδέονται μεταξύ 
τους με τραγούδι και χορό! Έτσι, βλέπουμε πάντα την διαρκή εναλλαγή μεταξύ των διαλόγων με την μουσική. Κάτι που έχει χαρίσει στην επιθεώρηση τα χαρακτηριστικά που την έκαναν αγαπητή στον κόσμο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με μεγάλη επιτυχία!


Στην χορογραφία που παρακολουθήσαμε, η ιστορία ξεκινάει με ένα αγόρι που 
ερωτεύτηκε μία νεαρή κοπέλα. Ενώ της τραγουδούσε, ένα πεινασμένο παιδάκι ξεπετάχτηκε από το πουθενά και τον διέκοψε. Ο τετραπέρατος πλανόδιος πωλητής γιαουρτιού δεν έχασε την ευκαιρία, όπως και το ανερχόμενο αστέρι που εμπνεύστηκε άμεσα από το συμβάν και τραγούδησε!

Ο συνδυασμός συνεπήρε τους κριτές και χάρισε στην ομάδα της Πετρούπολης την 3η θέση!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!


Οι μαθητές της Πετρούπολης, ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για τον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!! Περιμένουμε να τους απολαύσουμε ξανά την Παρασκευή 22 Απριλίου!!! Να είστε όλοι εκεί!!!


Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και
δηλώστε άμεσα συμμετοχή!!!
Κερδίστε πλούσια δώρα και ανεβάστε την σχολή σας στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των Νικητών!


Δείτε επίσης:

Απασχόληση με μια τέχνη:
Οφέλη και πλεονεκτήματα!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού
στις σχολές χορού Apollon!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου