Google+

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Karaoke Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!

Οι μαθητές από την σχολή των Αγίων Αναργύρων, μας ταξίδεψαν σε ένα Remix αγαπημένων τραγουδιών, που έχουν αφήσει ιστορία στην λαϊκή σκηνή!!! Μας παρουσίασαν μία μικρή θεατρική παράσταση, γεμάτη χορό και τραγούδι για όλα τα γούστα!!! Όλοι θέλουμε να την απολαύσουμε ξανά και να δούμε τις μοναδικές παρουσίες που έλαμψαν στην σκηνή!!!

Είστε έτοιμοι να δούμε αποσπάσματα από τις “οικογενειακές ιστορίες”;;;
Τι μπορεί άραγε να ανακαλύψει μία ανυποψίαστη νοικοκυρά σερφάροντας στο internet;;;
Ένας υποψιασμένος πατέρας, πόσα μπορεί να μην υποψιάζεται τελικά;;;

Έρχονται κοντά μας η Ξανθή, η Κατερίνα, η Τίνα, η Αλεξάνδρα, η Ρούλα, η Σοφία, ο Αργύρης και ο Βασίλης με μια καταπληκτική εμφάνιση!
Ας τους απολαύσουμε!!!

Μία μοναδική μουσικοκινητική σύνθεση που χάρισε στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων επάξια την 1η θέση, αλλά και 300 πόντους σε κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά!!!

Η παρουσιάστρια, περιγράφει την κατάσταση της οικογένειας, και η ιστορία ξεκινάει με την κυρία Ανθούλα και το κατά λάθος πάτημα ενός κουμπιού στον ηλεκτρονικό υπολογιστή! Ο χορός αρχίζει και, ενώ αρχικά σοκάρεται, τελικά μπαίνει και η ίδια στον χορό! Ο σύζυγός της, την τσακώνει και παρά τις παρακλήσεις της Ανθούλας, δεν ενδίδει και της δηλώνει πως δεν αντέχει άλλο! Η παρουσιάστρια περνάει στην δεύτερη οικογενειακή ιστορία, όπου ο αυστηρός Αγαμέμνων, από την κόρη το περίμενε... και από τα δυο παιδιά το βρήκε!!!


Οι εκπομπές που παρακολουθούμε καθημερινά πλέον στην τηλεόραση, παρουσιάζουν πραγματικές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον καθένα. Είναι βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, που μετατρέπονται σε έξυπνα σενάρια. Η παρουσίασή τους, έχουν σκοπό την αφύπνιση των συναισθημάτων. Με την ευαισθητοποίηση, μπορεί κάποιος να προλάβει γεγονότα, αλλά και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Οι μαθητές των Αγίων Αναργύρων, κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και να περάσουν όμορφα μαζί τους!!! Ο χορός και τα παρατράγουδα, που ήταν και το θέμα της βραδιάς, ήταν παρόντα καθ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης!!!

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, αποτέλεσε την πιο δυναμική εκκίνηση της χορογραφίας!!! Το κοινό ξεκίνησε να λικνίζεται στον ρυθμό, αλλά και να σιγοτραγουδάει!!! Τελικά, έκανε τις καρδιές την θηλυκών να χτυπάνε για αυτόν, όπως λέει και το τραγούδι του Σώτη Βολάνη, αλλά και τα υπόλοιπα αρσενικά, να τις απειλούν να καθίσουν φρόνιμα, μέσω του Χρήστου Δάντη!!! Ο δε κύρης του σπιτιού, που αναρωτιόταν τι γίνεται και δεν ήξερε τίποτα, μάλλον τον μπελά του βρήκε στο τέλος που έμαθε... Γιατί;

Αφού τα κορίτσια ξενυχτάνε και τα αγόρια είναι στα “χάι” τους, δεν μένει τίποτα από το να μπει και αυτός στο καμπριολέ με τον Γιάννη Βασιλείου!!!


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!!!

Η σχολή των Αγίων Αναργύρων, κατέχει στην ιστορία της μία σειρά από νίκες και πρωτιές στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα! Υπόσχεται πως θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στον Μεγάλο Τελικό!!!

Εμείς, ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε ξανά!!! Πότε;;;
Την Παρασκευή 22 Απριλίου, φυσικά!!!

Το 3ο και τελευταίο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος έρχεται και όλες οι ομάδες είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!!! Αναμένονται μεγάλες ανατροπές, γι αυτό...

Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου