Google+

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Τα Δώρα του Μεγάλου Τελικού - Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2015-2016!


Λίγες μέρες απομένουν για το Θεαματικό Φινάλε του Χορευτικού Διαγωνισμού! 
Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού πλησιάζει και η αγωνία μας μέρα με τη μέρα μεγαλώνει...

Τα χορευτικά μας ζευγάρια είναι έτοιμα να εντυπωσιάσουν κριτές και θεατές και να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά! 22 Απριλίου... και οι χοροί που έχουν την τιμητική τους είναι, το κομψό και γεμάτο χάρη, Foxtrot, καθώς και το παιχνιδιάρικο και ξεσηκωτικό Rock 'n' roll!!!
Μια βραδιά γεμάτη με όμορφες παρουσίες, υπέροχα ζευγάρια που... με τα λαμπερά τους χορευτικά κοστούμια και τις θεαματικές τους χορογραφίες μας χαρίζουν το κέφι τους και την ενέργεια τους!!!


Ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα κερδίσει τα βλέμματα με την κομψότητα και την χάρη του στο "κλειδί των χορών";;;

Ποιο ζευγάρι θα μας ξεσηκώσει με την ρυθμική του χορογραφία, τις εντυπωσιακές του φιγούρες και την τσαχπινιά του στον "χορό των πάρτυ";;;

Ποια σχολή θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και θα αναδειχθεί Νικήτρια του Μεγάλου Τελικού;;;

Ο τρίτος γύρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος είναι καθοριστικός!
Μετά από την μεγάλη επιτύχια των δυο προηγούμενων γύρων, το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου και το δεύτερο μέρος στο Fun Carnival Dancing, οι σχολές μας βρίσκονται πολύ κοντά στην βαθμολογία και όλα μπορούν να ανατραπούν! Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. κάντε υπερήφανους εσάς και τους δασκάλους σας και οδηγείστε την σχολή σας στην Νίκη!!!

Καθ' όλη τη διάρκεια του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού τα χορευτικά μας ζευγάρια κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και με την βοήθεια των δασκάλων τους ξεπέρασαν τον εαυτό τους!!! Σημείωσαν τεράστια χορευτική πρόοδο και αυτή είναι και η σημαντικότερη νίκη για όλους μας!

Οι σχολές χορού Apollon, ως ένδειξη επιβράβευσης των μαθητών μας για την χορευτική, ανοδική τους πορεία προσφέρουν πλούσια Χορευτικά Δώρα για τους Μεγάλους Νικητές!!!

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ!!!

Διαγωνιστικές Κατηγορίες: One Dance
Οι Νικητές της 3ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία για την καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night!

Οι Νικητές της 2ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία στην Salsa Rueda για την καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night!

Οι Νικητές της 1ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους στην Επίσημη Καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night, με μια Ιδιωτική Χορογραφία με το αγαπημένο τους πρόσωπο! 


Διαγωνιστική Κατηγορία: Ομαδική Χορογραφία
Οι Χορευτικές Ομάδες που θα κατακτήσουν την 3η και την 2η θέση κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία Fun - Play - Dance για την Καλοκαιρινή Εκδρομή που διοργανώνουν οι σχολές μας! 

Η χορευτική ομάδα που θα ανέβει στην 1η θέση του βάθρου κερδίζει την συμμετοχή της στην Καλοκαιρινή Εκδρομή των σχολών μας με μια Ιδιωτική Χορογραφία

Η μεγάλη μας βραδιά έφτασε και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο...
 Μεγάλο Φινάλε του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!

Οδηγείστε τη σχολή σας στην Νίκη και κερδίστε πλούσια Δώρα! 

Δείτε επίσης:

Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου